ИДВА ОТНОВО "ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН". - 29 Април 2015 - Буховци
Главна » 2015 » Април » 29 » ИДВА ОТНОВО "ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН".
13:57
ИДВА ОТНОВО "ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН".

   Тази година дните за  почистване на България са  повече, цели 5. Започваме на 10 май(неделя) с почистване на  парка в центъра на селото и превръщането му в едно  приятно  место за  отдих,разходка и игри. Следващите три дати определени от организаторите на инициативата са 17 май; 31 май и 7 юни, всичките са недели и ние хората от село Буховци ще чистим парка. Планирам  почистване на леторастите (издънките) , кастрене, коренене и каквото е необходимо, както и фиксиране на  реката минаваща през  парка.

Последния определен ден ще е кулминацията на  петдневното чистене на 27 юни , съвместно с Община Търговище ще чистим дерето  минаващо през центъра на селото. Общината ще ни  осигури чували и ръкавици както и извозването на събраните отпадъци.

   Начало на мероприятията по почистването на  опоменатите обекти е 10.00 часа за първите четери дати на горната чешма в обявения час, а за последната  срещата ще е на средната чешма.

Отпадъци ще се возят на 27 и 28 юни без да се заплаща такса на депата, затова който има  нещо за изхвърляне извън обема на контейнерите да се възползва от  предоставената му възможност.

   Приканвам всички жители и гости на село Буховци, да се включат в благородната инициатива на телевизия БТВ и да  направим нещо добро за нас и нашите приятели.

                  

Преглеждания: 96 | Добавено от: boneva | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
Име *:
Email *:
Код *: